Filofax Finsbury – my edc

imageThis is my Filofax Finsbury (sadly, this colour is discontinued) that holds my monthly and weekly pages and many notes. I use different pens, inks, stamps, washi tape and stickers to liven up the pages. A colourful to-do list is much more appealing than a plain one. Also the fact that I write things down makes me remember things better.

I also have another Finsbury, in antique rose colour. I do love the Finsbury, it is a very structured planner. You could easily take notes while standing, for example.

Suomestakin löytyy kalenteriharrastajia! Tässä mun Filofax, yksi niistä.. Filofax  on kalenterimerkki, 6-renkainen kansi, joko nahkaa tai muuta materiaalia. Sisällöt voit ostaa itse, tai tehdä itse – askartelua parhaimmillaan! Suomessa myytävät Timex-sivut sopivat näihin myös. Minä tarvitsen paperia ja kynää, jotta muistan asiat. Enkö käytä puhelintani? Joo, soitan, tekstaan ja surffaan netissä ym mutta kenteriasiassa olen vanhanaikainen 🙂 Olen huomannut, että kun kalenterisivuista tekee kauniit, hankalatkin asiat tulevat tehdyksi! Mistä lie johtuu. Kun kirjoitan itselleni “to-do”-tehtävälistan, tuntuu kun joku muu olisi tehnyt sen ja se on tehtävä! Asiat on niin helppo siirtää: “nooh, mä teen tän huomenna”. Kalenterin kaunistamiseen käytän skräppipaperia, washi-teippiä, tarroja, post-it note -paperia, leimasimia jne. Jotain on Sinellistäkin löytänyt.  Postaan pian kuvia näistä tuotteista.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s